Skip to main content

Volg ons op

Volg ons op

Contact

Alles perfect geregeld

De glimlach van Boot Graszoden is altijd inbegrepen

Bel Johan
Bel Chico
Stuur een mailtje

Direct contact?

Boot Graszoden

Oostweg 3
4328 SP Burgh-Haamstede

Routebeschrijving

info@bootgraszoden.nl

Bedrijfsgegevens

KVK-nummer: 83667245
BTW-nummer: NL862952244B01

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag: van 09:00 tot 17:00 uur

Veelgestelde Vragen

Zit jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op.

Kan ik de graszoden laten bezorgen?

Dat is zeker mogelijk! We beschikken over een vrachtwagen met een meeneemheftruck om de graszoden te bezorgen. We bezorgen de graszoden vanaf een minimale hoeveelheid van 40 m2. Bent u echter in de mogelijkheid om de graszoden zelf af te halen, dan is dat de meest voordelige optie. U kunt een afhaaldatum en tijdslot kiezen bij het afrekenen en u kunt daarbij zelfs gratis gebruik maken van 1 van onze aanhangers.

Als u een aanhanger wenst te gebruiken, laat dit dan even weten in het notitie veld bij het afrekenen zodat wij deze voor u kunnen reserveren.

Hoe lang van tevoren moet ik de graszoden bestellen?

Wij snijden onze graszoden elke dag vers op bestelling. U moet daarom de graszoden minimaal 1 dag van tevoren bestellen.

Welk type gras verkopen jullie?

Wij telen en verkopen voornamelijk speelgras graszoden. Dit type gras is ideaal voor in de tuin, omdat het goed bestand is tegen betreding en beschikt over een mooie groene kleur.

Sinds kort zijn we daarnaast ook proefjes aan het doen met klavergras graszoden. Dit type gras zal ook regelmatig te verkrijgen zijn.

Wat is het gewicht van een rol gras?

Eén grasrol weegt ongeveer 15-18 kg, afhankelijk van het vochtgehalte.

Wat zijn de afmetingen van een rol gras?

De afmetingen van een uitgerolde rol zijn 250cm x 40cm x 2cm, dit maakt samen 1m². Een opgerolde rol is ongeveer 40cm breed en 25cm hoog.

Hoeveel grasrollen kan ik vervoeren met een aanhangwagen?

Een enkelasser aanhangwagen mag ongeveer 45 rollen laden, afhankelijk van het type goedkeuring. Een tandemasser mag soms meer dan 100 rollen laden.

Vergeet geen afdekzeil mee te nemen, dat is wettelijk verplicht! U kunt ook gratis 1 van onze aanhangers gebruiken. Neem hiervoor even contact met ons op.

Welke maanden zijn het meest geschikt voor het leggen van graszoden?

Graszoden kunnen bijna het hele jaar door gelegd worden, enkel als het vriest is het niet mogelijk. Het beste is als de temperatuur overdag boven de 10 graden is. Deze temperatuur heeft het gras nodig om te kunnen groeien en wortels te maken. Onder deze temperatuur gaat het gras in rust.

In de praktijk wil dit zeggen dat de maanden maart t/m december geschikt zijn om graszoden te leggen. Let er wel op dat bij extreme warmte het beter is om even te wachten met graszoden leggen. De kans op uitdroging is dan namelijk heel hoog.